TW Residential koopt 120 woningen aan voor APF / Timeless

TW Residential heeft ORIS, een joint venture tussen APF International en Timeless Investments, geadviseerd bij de aankoop van 120 appartementen aan de Dubbelhof in Ede. De woningen zijn middels een ‘off-market’ transactie aangekocht van Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van familie Vermaat.

De appartementen zijn verdeeld over twee gelijke gebouwen van vijf verdiepingen. Onder de woningen zijn twee- en driekamerappartementen en ruime gezinswoningen of maisonnettes van vier of vijf kamers. De gemiddelde oppervlakte per woning is 105 m² en zijn allen verhuurd in het midden-segment. Alle appartementen beschikken over een ruim terras en de woningen op de begane grond hebben een royale tuin. Dankzij investeringen die Bridges heeft uitgevoerd beschikken de woningen over een energielabel B-C.

APF en Timeless hebben ambitieuse doeltstellingen voor het complex en de investering biedt mogelijkheden tot verdere waardecreatie. Bridges is met haar vastgoed met name actief in en rondom Utrecht en geeft met de verkoop invulling aan een strategische herorientatie van de vastgoedportefeuille.